Waarom zou je je carrière en inkomen in de handen van een recruiter leggen als deze niet van toegevoegde waarde is en jouw wensen niet centraal stelt? Juist, dat doe je niet. Laat ons je meenemen naar de wereld van recruitment 2.0, en laat ons je daadwerkelijk helpen bij het vinden van jouw nieuwe baan of volgende project(en).

Wij geloven in specialisatie. Je kunt zeggen dat je een specialist bent als je als bureau alleen aan IT banen werkt, maar wij gaan verder. Wij richten ons op niches binnen IT, en hebben consultants die of vaste banen zoeken voor kandidaten, of projecten zoeken voor freelancers. Een combinatie is onmogelijk in de praktijk. Met onze uitgebreide ervaring in IT recruitment zijn we in staat het proces snel voor jou te laten verlopen, en er de voorwaarden uit te slepen die voor jou doorslaggevend zijn. Een stap maken is leuk, maar deze moet wel in de goede richting zijn.


De niches die wij bedienen met Quades zijn;

  • Cyber Security
  • Front-end
  • .NET
  • Java
  • Business Intelligence

Ben jij een professional in een andere niche? Geen probleem, veel van onze klanten zoeken ook professionals in andere vakgebieden. Kennis maken kan daarom nooit kwaad.

Vacatures

Bekijk laatste vacatures

Bekijk alle openstaande vacatures en solliciteer direct op de functie die je aanspreekt.

Online inschrijven

Online inschrijven

We nodigen je graag uit om telefonisch contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk je direct Online in te schrijven. Wij nemen dan contact met jou op.